Tarieven en Algemene voorwaarden

Tarieven

Wij verlenen onze rechtsbijstand onder meer op basis van een zogenaamde ‘toevoeging’, dit betekent dat de overheid het grootste deel van de kosten van uw zaak betaalt. Wanneer u gedetineerd bent of minderjarig, betaalt de overheid in elk geval uw kosten. Op de website van de Raad voor Rechtsbijstand kunt u zelf nagaan of u in aanmerking komt voor een toevoeging, bij twijfel kunt u contact met ons opnemen.

Wanneer u niet voor een toevoeging in aanmerking komt zullen wij met u de kosten van uw zaak vooraf bespreken. Wij kunnen u dan bijstaan op basis van een uurtarief maar wij bieden ook de mogelijkheid van het maken van een prijsafspraak zodat u vooraf weet wat (alle) kosten van uw zaak zullen zijn.

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen voor een eerste (advies)gesprek, wij verbinden daar geen kosten aan.


Algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden worden op aanvraag verstrekt.