mr. O. Bolluyt

Advocaat
06 30 49 01 74

oscar-detailzwchrisvanhoutskopieNa zijn studie Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam met als master strafrecht, is Oscar Bolluyt direct aan de slag gegaan bij een strafrechtkantoor in Almere. mr. Bolluyt heeft bij dit kantoor zijn Beroepsopleiding Advocaten afgerond. Na het afronden van deze opleiding heeft mr. Bolluyt zich verder ontwikkeld als advocaat bij een advocatenkantoor in het pittoreske Lelystad.

Tijdens de Beroepsopleiding Advocaten, maar ook na de afronding van deze opleiding heeft mr. Bolluyt zich gespecialiseerd in strafrecht, jeugdstrafrecht, ondertoezichtstellingen (OTS) en uithuisplaatsingen van minderjarigen, besloten en gesloten plaatsingen van minderjarigen en psychiatrisch recht (BOPZ).

Sinds 1 augustus 2016 is mr. Bolluyt als zelfstandig advocaat aangesloten bij Luns • Van der Velden Advocaten te Almere. Dit nu zijn ambitie, zijn werk- en denkwijze naadloos aansluiten bij die van dit jonge en dynamische kantoor. Bij Luns • Van der Velden Advocaten staat het belang van cliënt centraal, dit in tegenstelling tot menig ander advocatenkantoor.